Pasta miodowo-miętowa

Pasta miodowo-miętowa

Mięta to świetny dodatek do miodu. Przepis na pastę miodowo-miętową to doskonały pomysł na dodatek do chleba. Połączenie z gładkim awokado, dodaje całości aksamitności. Ten zdrowy dodatek to bardzo dobry sposób na zastąpienie masła. Poniższy przepis z miodem wkrótce stanie się twoim ulubionym pomysłem na śniadanie.

 

SPIS TREŚCI:
1. Składniki
2. Przygotowanie

 

1. Składniki 
- 2 łyżki miodu,
- 150 g serka,
- kilka listków mięty,
- szczypta soli, 
- awokado (do dekoracji). 

2. Przygotowanie 
Przepis na pastę miodowo-miętowo zaczyna się od wymieszania serka z miodem. Utrzyj je razem na gładką masę. Dodaj szczyptę soli i posiekaną miętę. Pieczywo smaruj pastą. Na wierzchu dodaj awokado pokrojone w plastry.

Ten przepis z miodem z pewnością okaże się zdrową alternatywą dla sklepowych serków.

Oceń przepis

Liczba odsłon 1931

Autor przepisu







Sprawdzone przepisy z miodem (dołącz):

Przepis Z Miodem.pl - Sprawdzone przepisy z miodem || 2015 - ∞


Przepis Z Miodem jest częścią grupy PortalPszczelarski.pl

Korzystamy z informacji zapisanych za pomocą cookies. Cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.

Realizacja

Olgroup Multimedia Maciej Kupisiewicz

Dla   

Grupa Balana

Wsparcie merytoryczne

Olgroup Multimedia Maciej Kupisiewicz